Assignment Help, Cloud Based ERP System, Microsoft NAV Certification
WELCOME !!

Please Register, ask for assignment solutions & post the solutions if you know any.

LETS START POSTING YOUR IDEAS AND THOUGHTS AND BUILD THE COMMUNITY OF EXPERTS.

Assignment Help, Cloud Based ERP System, Microsoft NAV Certification

Stock Market, Online Tutoring, Cloud Based ERP System, Microsoft Dynamics Reporting, Microsoft Nav Certification


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Do you do it? on 12th March 2009, 7:56 am

10 stupid questions people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers. Go get them...

01. At the movies: When you meet acquaintances/friends
Stupid Question: Hey, what are you doing here?
Answer: Well,it's so hot, there were no cool cabs, so I thought I'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.

02. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:Sorry, did that hurt ?
Answer: No, not at all, I'm on local anesthesia... why don't you
try again or should I try this time.

03. At a funeral: One of the teary-eyed people ask.
Stupid Question: Why, why him, of all people.
Answer: Why? Would it rather have been you?

04. At a restaurant: When you ask the waiter.
Stupid Question: Is the "blah, blah, blah" dish good
Answer: No, it's terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

05. At a family get-together. When some distant aunt meets you after years
Stupid Question: Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer: Well you haven't shrunk.

06. When a friend announces her wedding, and you ask.
Stupid Question: Is the guy you're marrying good?
Answer: No, he's a miserable wife-beater, insensitive lout... it's just the money.

07. When you get woken up at midnight by a phone call.
Stupid Question: Sorry. Were you sleeping?
Answer: No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called, Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?

08. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair.
Stupid Question: Hey have you had a haircut?
Answer: No, its autumn and I'm shedding...

09. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth.
Stupid Question: Tell me if it hurts?
Answer: And while I'm telling you, you tell me if I bite.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks.
Stupid Question: Oh, so you smoke
Answer: No, it's a miracle... it was a chalk and now it's in flames!

View user profile

2 Re: Do you do it? on 12th March 2009, 9:38 am

jaiparivesh

avatar
Administrator
hahah
purano bhai sakyo

View user profile https://www.alertpay.com/?ExlPku5EtIiST4N2a1hiEg%3d%3d

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum